Van Sprundel Brommobielen

Van Sprundel Brommobielen

Brommobiel dealer Roosendaal

Welkom op de site van Van Sprundel Mobiliteit. Al sinds de jaren negentig zijn wij uw officiële AIXAM dealer in Roosendaal, Noord-Brabant. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van brommobielen / 45 km auto's. Onze brommobielen voldoen aan de hoogste kwaliteit standaard om in uw dagelijkse mobiliteit behoefte te voorzien. Door de vakkundige garage en het vriendelijke, betrokken verkoopteam laten Hans van Sprundel en zijn team elke klant tevreden de deur uit gaan. 

Ruim assortiment AIXAM brommobielen

AIXAM dealer Van Sprundel biedt u een brede range van producten aan: van de AIXAM City, Coupé en Break tot aan de budgetvriendelijke Minauto. Een AIXAM staat voor veilig en comfortabel vervoer. Het nieuwe EMOTION assortiment maakt de 45 km auto eindelijk volwassen; een krachtige en stillere motor zorgt voor een optimaal rijcomfort en de betrouwbaarheid blijft hoog zoals we van AIXAM gewend bent.
Tip: vraag hier de gratis brochure aan van de nieuwe AIXAM modellen!

Financiering en onderhoud

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van brommobielen. Wij onderhouden AIXAM brommobielen, maar ook alle andere merken. Ook financiering behoort tot de mogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Bel ons op 0165 - 57 50 00 of kom langs bij onze garage in Roosendaal

AIXAM: uniek in veiligheid en design

AIXAM is marktleider in de productie en verkoop van brommobielen in Europa. Het uitgebreide assortiment 45 km auto’s onderscheidt zich op het gebied van design en veiligheid. AIXAM stelt hoge eisen aan de veiligheid van haar brommobielen en als enige fabrikant is AIXAM geslaagd voor alle veiligheidstesten. En wilt u niet alleen een veilige, maar ook een mooie 45 km auto rijden? Die qua design niet onder doet voor ‘normale’ weggebruikers?
Bekijk de nieuwe modellen van AIXAM en laat u verleiden door het innovatief en moderne design.

Bent u benieuwd? Laat u verrassen door de looks en het rijcomfort van een AIXAM brommobiel en kom snel langs voor een proefrit bij Van Sprundel Mobiliteit in Roosendaal, Brabant. De deur staat altijd voor u open, ook zonder afspraak kunt u gewoon binnenlopen.